Diamantgereedschappen Prodiaxo in Herne

Een ruime voorraad gereedschap met optimale service

PRODIAXO heeft over de jaren een uitstekende reputatie opgebouwd in de wereld van het professioneel slijpgereedschappen en schuurgereedschap. Het bedrijf uit Herne biedt een uitgebreid aanbod, waarvan een grote hoeveelheid producten in minder dan 48 uur uit voorraad leverbaar is. In combinatie met onze snelle en hoogwaardige service en optimale klantvriendelijkheid kunnen wij steeds antwoorden op de vele vragen van onze klanten en tegemoet komen aan hun wensen en noden.

 

PRODIAXO is gespecialiseerd in de verkoop van innovatieve diamantgereedschappen voor bouw en industrie. In ons brede assortiment vindt u een grote variëteit aan producten met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Ze onderscheiden zich door kwaliteit, betrouwbaarheid, hun prestaties en levensduur. Gereedschap van PRODIAXO is ideaal om perfect werk af te leveren!

 

PRODIAXO beschikt ook over een eigen reparatieafdeling en een servicewagen voor de uitrusting en inrichting van winkels en stands. De distributie van onze producten verloopt via de vakhandel zoals doe-het-zelfzaken, ijzerwaren- en bouwmaterialenhandelaars. Wij exporteren onze producten ook naar alle landen van Europa!

 

Vraag meer informatie over het diamantgereedschap van PRODIAXO!

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review